EN BG
PP новини
Phone

Сред чист въздух и спокойствие

Представяме на Вашето внимание ДИРЕКТНО ОТ ИНВЕСТИТОРА новостроящ се жилищен комплекс от затворен тип - „Панорама Парк Запад“ вПловдив!
Комплексът се намира в тази част на Пловдив, за която:
Граждани, експерти и инвеститори казват, че се оформя като „новият зелен град“;
По оценката на инвеститори и строители е най-атрактивният район за жилищно строителство;
Най-голям интерес предизвиква от страна на търсещите да купят жилище;
Най-голямото търсене на апартаменти под наем в Пловдив също е в този район.
„Панорама ПаркЗапад“ е разположен в квартал „Смирненски“, на улица „Рая“, наричана още Алеята към Гребната база и парк „Отдих и култура“.
Районът се характеризира с тиха и спокойна среда за живеене, с развита инфраструктура от училища, детски градини, медицински заведения и магазини. Тук са едни от най-модерните здравни заведения в Южна България, както и МОЛ Пловдив.
Местоположението на комплекса дава възможност за бърз достъп до центъра на града с автомобил по бул. „Пещерско шосе“, пеша и с велосипед по алеите и близкия парк. Локацията позволява лесен достъп до Околовръстния път на Пловдив с връзка към автомагистрала „Тракия“.
„Панорама ПаркЗапад“ се състои от апартаменти, подземен и наземен паркинг, офис сграда. Вътрешният двор представлява озеленена площ с детска и спортна площадка.

Комплексът отговаря на най-новите и актуални тенденции в изграждането на модерни и функционални градски жилища. Изложенията и вътрешните разпределения на апартаментите ги правят комфортни за обитаване, добре осветени, лесни за обзавеждане.

2020.02.10

Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.

Съгласен съм